MIHAI MORAR, în Baia Mare: ”Mă mut acasă”

Prezent în weekend la lansarea primului proiect rezidențial premium din Baia Mare și cel mai mare de după Revoluție, Mihai Morar, cunoscutul om de radio și TV, a mărturisit ce înseamnă pentru el acest oraș și legătura emoțională pe care o are cu acesta.

”Mă mut acasă. Acasă nu e doar o emoție pentru mine. E un loc, un singur loc. Baia Mare este locul tuturor emoțiilor mele. Baia Mare este acasă. Sunt fiu al Maramureșului. Dar sunt un copil al Băii Mari. Curtea blocului e în ADN-ul meu, străzile orașului îmi curg prin vene, tot ceea ce mă face să tresar se află între dealuri și Săsar”, a subliniat Mihai Morar.

Totodată, Mihai Morar a ținut să puncteze că încă are buletin de Baia Mare în ciuda multor ani trecuți de când lucrează în capitală.

”Am buletin de Baia Mare și voi avea tot restul vieții mele, de aceea singurul drum spre casă e atunci când mă întorc în Baia Mare. De 24 de ani, de când am plecat în București, am visat ca, într-o zi, să îmi pot lua o căsuță a mea în orașul natal. Și nu am visat nici vilă, nici curte îngrădită, ci un apartament în oraș, cu vedere spre răsăritul soarelui și spre culmea dealurilor care păzesc orașul. Sunt mândru că în inima locului care m-a crescut crește, de acum, ”un nou acasă”. Mai mult decât un bloc, un loc de liniște pentru minte, de odihnă pentru trup, de pace pentru suflet”, a adăugat Mihai Morar.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica