MOISEI. A crezut că scapă dacă iese la o ”plimbare” cu mașina la lăsarea nopții

Un tânăr din Moisei a fost prins la volanul unei mașini, cu toate că nu deținea permis de conducere. Acesta a crezut că scapă de oamenii legii, dacă se ”plimbă” cu mașina la lăsarea nopții, însă a avut ghinion.

”Poliţiştii de frontieră maramureșeni au depistat în trafic, în localitatea Moisei, un cetăţean român la volanul unui autoturism, deși nu avea permis de conducere.

Luni, 17 iunie a.c. în jurul orei 22.45, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a oprit pentru control, în localitatea Moisei, un autoturism înmatriculat în România, condus de un bărbat în vârstă de 26 de ani, domiciliat pe raza județului Maramureș.

Cu ocazia verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere, motiv pentru care a fost condus la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

În cauză, colegii noștri au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără a deține permis de conducere”, spun reprezentanții ITPF Sighetu Marmației.

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA