MORTAL. Grav accident rutier în Râmnicu Vâlcea

Accident rutier grav în județul Vâlcea, petrecut aseară. Conducătorul auto, în vârstă de 28 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând valoarea de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, potrivit InfoTrafic24.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de uciderea din culpă, vătămarea corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

In accidentul rutier au fost implicate 3 masini, si 5 persoane. Una fiind încarcerată, avand nevoie de resuscitare. Salvatorii au intervenit de urgenta, insa fara rezultat, la ora 19:45, fiind declarat decesul barbatului.

Celelalte victime, 2 copii minori, au fost transportati la spital, alaturi de mama lor, avand nevoie de ingrijiri medicale.

„Echipajele operative sosite la fața locului au constatat că în evenimentul rutier au fost implicate trei autoturisme și cinci ocupanți (trei adulți si doi minori), dintre care un adult încarcerat. Persoana a fost extrasă, inconștientă, și a fost predată echipajelor medicale, care au început manevrele de resuscitare. Misiune în dinamică”, a anunțat ISU Vâlcea.

GlasulMM
GlasulMM