PRIMARUL VASILE COMAN: “Deschidem zonele înalte ale orașului și maximizăm potențialul turistic al orașului”

“Bunul Dumnezeu ne-a binecuvântat cu o localitate de-a dreptul minunată! Zonele înalte ale orașului, odată ce reușești să le descoperi și să le explorezi cu adevărat, îți oferă, pe lângă priveliști de neegalat, șansa de a cunoaște oameni deosebiți și ospitalieri, cu niște gospodării aranjate și primitoare, dar mai ales cu multă frică de Dumnezeu.

După așa-zisele ore de program, profităm de vremea bună și verificăm absolut TOATE căile de acces din oraș, asigurându-ne că fiecare cetățean al orașului poate ajunge în condiții optime și în deplină siguranță la propria locuință.

Sângerel, Sângerel – cimitir, Pinuri, Poduri, Poieniței, Ghiocel, Rădeasa – toate străzile beneficiază de ample lucrări de balastare, consolidare taluzuri și alte lucrări conexe. S-a demarat inclusiv asfaltarea unor străzi din Vișeu de Mijloc, respectiv mai multe variante ale străzii Mierlei care dețin în prezent rețele de apă si canalizare menajeră.

Suntem la dispoziția dumneavoastră și vă rugăm să ne transmiteți, acolo unde este necesar, solicitările pe care le aveți, cu privire la accesibilizarea căilor de acces în zonele în care locuiți.” a declarat primarul orașului Vișeu de Sus Vasile Coman.

GlasulMM
GlasulMM