NOUTATE. Maramureșul va avea un county manager

Maramureșul are de scurt timp un county manager în persoana fostului consilier județean, Gabriel Ștețco. Anunțul a fost făcut de președintele CJ Maramureș, Ionel Bogdan, în cadrul ședinței de consiliu județean. Cu această ocazie a explicat și care vor fi principalele atribuții pentru această funcție.

”Am luat decizia săptămâna trecută să-l numesc administrator public al județului pe domnul Gabriel Bogdan Ștețco, care până zilele trecute a fost și consilier județean. Are ca atribuții în special Direcția de dezvoltare și implementare proiecte. Are o muncă destul de dificilă, nu știe în ce s-a băgat dar începe să se prindă după numărul de ore pe care le petrece la birou și împreună cu colegii de la proiecte”, a declarat Ionel Bogdan.

În cadrul ședinței a luat cuvântul și noul county manager al județului, care a transmis următorul mesaj.

”În primul rând vreau să le mulțumesc colegilor și colegelor consilieri pentru buna colaborare pe care am avut-o. Vreau să vă asigur că în noua calitate vă veți putea baza pe sprijinul meu, pe buna colaborare, ca să dezvoltăm cât mai bine proiectele în care CJ Maramureș este angrenat. Sper ca împreună cu aparatul de specialitate să putem să arătăm maramureșenilor că putem să facem lucruri bune, de calitate”, a precizat Gabriel Ștețco.

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA