O nouă ediție de succes a evenimentului “Ceai pentru viitor”

Zilele acestea a avut loc o nouă ediție a evenimentului „Ceai pentru viitor”, la fel ca anii trecuți evenimentul fiind de un real succes.

„Colegi liberali, dar și maramureșeni care au dorit să ni se alăture în cadrul acestui eveniment caritabil, devenit deja tradiție, au licitat pentru obiectele de artă și articolele sportive oferite de sportivi și artiști băimăreni, cărora le mulțumesc pentru generozitate.

Suma strânsă în cadrul ediției de anul acesta a evenimentului va ajuta doi tineri maramureșeni talentați și ambițioși, care au nevoie de susținerea noastră pentru a face performanță în sport, respectiv muzică – domeniile în care au obținut deja rezultate excepționale.

Mulțumesc colegilor din cadrul TNL Baia Mare pentru continuitatea evenimentului ”Ceai pentru viitor”. Sunteți un exemplu pentru tânăra generație prin implicarea în comunitate și prin aceste acțiuni pe care le organizați.

Mulțumesc, de asemenea, tuturor celor care au fost prezenți alături de noi și au contribuit la împlinirea visurilor celor doi tineri”, a spus Ionel Bogdan.

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA