OCNA ȘUGATAG. Polițiștii au adus un plus de bucurie la școala de vară

Polițiștii din Ocna Șugatag au adus un plus de bucurie copiilor care au participat la școala de vară organizată în Sat Șugatag Aceștia s-au alăturat micuților la diversele ateliere desfășurate și le-au dat sfaturi privind propria siguranță.
”Vacanța a început cu multă veselie pentru copii și entuziasm pentru polițiști, care participă în această perioadă la tabere,  pentru a continua activitățile preventive menite să le confere celor mici siguranță. La începutul acestei săptămâni, polițiștii din Ocna Șugatag au pornit spre Școala de vară organizată în Sat Șugatag pentru a participa la atelierele pline de veselie, organizate în tabără.
Polițiștii din Ocna Șugatag, cu sprijinul celor de la Biroul Siguranța Școlară, au interacționat cu aproape 60 de copii care au devenit atenți și interesați de sfaturile polițiștilor. Polițiștii și-au reamintit cum lumea celor mici prinde culoare cu fiecare zâmbet, iar copiii au ascultat povești ale căror cuvinte cheie au fost Siguranța, Poliția și Încredere.
Dragi copii, să aveți o săptămână colorată cu zâmbete și bucurie și să nu uitați că polițiștii veghează la siguranța voastră chiar și în vacanță!”, transmit reprezentanții IPJ Maramureș.
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA