OCNA ȘUGATAG. S-a luat la bătaie pe terasa unui local și acum riscă închisoarea

Un tânăr de 31 de ani riscă să stea după gratii, după ce s-a luat la bătaie pe terasa unui local din Ocna Șugatag. În urma incidentului, atât el cât și cealaltă persoană agresată, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Incidentul s-a petrecut în data de 29 iunie, iar a doua zi acesta a fost reținut pentru 24 de ore cu propunerea de arestare preventivă.
”La data de 01 iulie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Ocna Șugatag, care sub coordonarea procurorului desfășoară activități specifice într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, au reținut pentru 24 de ore un tânăr domiciliat în comuna Ocna Șugatag. În fapt, la data de 29 iunie a.c., polițiștii au fost solicitați să intervină pentru aplanarea unei stări conflictuale, pe raza localității Ocna Șugatag.
La fața locului polițiștii au identificat șapte tineri, iar din primele verificări efectuate a reieșit faptul că în timp ce se aflau pe terasa unui local public, doi dintre aceștia, pe fondul unui conflict spontan, s-ar fi agresat reciproc. În urma incidentului, un tânăr de 33 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar un tânăr de 31 de ani a fost transportat la o unitate spitalicească de specialitate pentru investigații medicale.
În baza probatoriului administrat, ieri, 01 iulie, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore a tânărului de 31 de ani. Acesta urmează a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Sub coordonarea procurorului, polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale”, precizează IPJ Maramureș.
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA