OFERTA EDUCAȚIONALĂ. Centrul Universitar Nord, promovat de Liga Studenților prin licee

Liga Studenților “Pintea Viteazul” (LSPV) demarează o nouă ediție a proiectului “Nord Universitar”. În cadrul acestuia, reprezentanții LSPV vizitează liceele din Maramureș și județele învecinate pentru a prezenta oferta educațională a Centrului Universitar Nord din Baia Mare, precum și oportunitățile de voluntariat disponibile în Baia Mare.

Scopul principal al acestui proiect este de a crește nivelul de conștientizare al elevilor din anii terminali cu privire la factorii care trebuie luați în considerare în momentul alegerii unei facultăți, prin prezentarea facilităților de care pot beneficia în cadrul Centrului Universitar Nord din Baia Mare.

”Nord Universitar, un proiect de tradiție al Ligii Studenților ”Pintea Viteazul”, are un impact semnificativ asupra dezvoltării personale și profesionale a participanților. Ne axăm pe pregătirea tinerilor studenți implicați în acest proiect, prin cultivarea diferitelor abilități, cum ar fi public speakingul și managementul timpului și resurselor. În același timp, îi îndrumăm pe elevi către învățământul superior, încurajându-i să-și dorească mai mult pentru viitorul lor. Prin acest proiect, dorim să demonstrăm că, în ciuda dificultăților, viața ne arată că orice e posibil atunci când avem determinare și depunem eforturi în acea direcție. În încheiere, aș vrea să adaug o frază pe care eu personal am trăit-o din plin: Experiența studenției este minunată la orice universitate ai alege să studiezi, atât timp cât profiți la maximum de orice oportunitate care îți apare în cale”, a declarat Evelin Pop, președinte LSPV.

Maria STOICA

 

 

Maria Stoica
Maria Stoica