PE STR. I. L. CARAGIALE. Șoferiță aflată în încurcătură ajutată de polițiști

O șoferiță aflată în încurcătură la intersecția străzii Victoriei cu I. L. Caragiale a primit un ajutor neașteptat din partea a doi polițiști. Mașina femeii s-a defectat în intersecție, evident circulația în zonă fiind afectate. Oamenii legii au dirijat traficul și s-au implicat și în rezolvarea defecțiunii.
”Nu este deloc plăcut să rămâi cu mașina fix în mijlocul intersecției, cu atât mai mult dacă ești femeie. Însă, totul se poate repune în mișcare cu o mână de ajutor! În fapt, 𝑎𝑔𝑒𝑛𝑡 𝑠̦𝑒𝑓 𝑎𝑑𝑗𝑢𝑛𝑐𝑡 𝑑𝑒 𝑝𝑜𝑙𝑖𝑡̦𝑖𝑒 𝐺ℎ𝑒𝑟𝑔ℎ𝑒𝑙 𝐼𝑜𝑎𝑛 𝑠̦𝑖 𝑎𝑔𝑒𝑛𝑡 𝑝𝑟𝑖𝑛𝑐𝑖𝑝𝑎𝑙 𝑆̦𝑒𝑡𝑟𝑎𝑟𝑢 𝐶𝑎̆𝑡𝑎̆𝑙𝑖𝑛, în timp ce desfășurau activități de patrulare, la intersecția străzilor Victoriei cu Ion Luca Caragiale din Baia Mare, au observat că o femeie are nevoie de ajutor.
Empatici și descurcăreți, polițiștii au intervenit rapid, atât pentru dirijarea circulației, cât și pentru rezolvarea defecțiunii. 🚗
Bineînțeles, femeia a fost recunoscătoare. Dacă pentru ea a fost o situație inedită, pentru colegii noștri a fost una firească, fiind obișnuiți să ofere sprijin când se impune. P.S. 𝑷𝒐𝒍𝒊𝒕̦𝒊𝒔𝒕𝒖𝒍 𝒍𝒂 𝒏𝒆𝒗𝒐𝒊𝒆 𝒔𝒆 𝒄𝒖𝒏𝒐𝒂𝒔̦𝒕𝒆.”, este mesajul transmis de IPJ Maramureș.
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA