PERICOLE PE ȘOSELE. Două accidente soldate cu victime în Maramureșul Istoric

Mai multe evenimente rutiere au avut loc ieri, în Maramureșul Istoric. Astfel, în Sighetul Marmației, Polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați prin apel 112, despre faptul că, pe strada 22 Decembrie din municipiu a avut loc un eveniment rutier.

”Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat de 65 de ani din municipiu, aflat la volanul unui autoturism, având direcția de deplasare înspre strada Ioan Bălin, ajuns la intersecția cu strada 22 Decembrie, 1989, a surprins și accidentat un bărbat de 62 de ani, care de deplasa cu bicicleta. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, arată IPJ Maramureș.

 

De asemenea, tot ieri, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe strada Dragoș Vodă. În urma deplasării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat de 66 de ani din Poienile Izei, a condus un autoturism, pe D.N.18, în Vișeu de Sus, având direcția de mers înspre Vișeu de Jos, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 23 de ani din Borșa.

Evenimentul rutier s-a soldat cu vătămarea corporală a conducătorului auto de conducătorului auto de 66 de ani, care a fost transportat la Spitalul din Vișeu de Sus pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind zero.

 

Marcel ȘERBAN

dh
dh