PRIMĂRIA MOISEI. Bonificația de 10% la plata impozitelor, valabilă încă o lună

Primăria Moisei anunță cetățenii că mai au timp aproximativ încă o lună de zile pentru a beneficia de reducerea de 10% la plata anuală a impozitului pe clădiri, terenuri și mijloace de transport. După data de 31 martie însă, se calculează penalități de întârziere.
”Vă reamintim faptul că până la 31 martie 2024, beneficiați de o bonificație de 10% la plata anuală integrală a impozitului pe clădiri, terenuri și mijloace de transport! După acest termen se calculează penalități de întârziere, întrucât 31 martie este primul termen scadent pentru plata obligațiilor către bugetul local, aferente semestrului I. Plata impozitului se poate face prin două metode:
CASH sau CARD la sediul Primăriei Comunei MOISEI;
ONLINE, la un click distanță, accesând www.ghiseul.ro sau www.globalpay.ro ;
Deciziile de impunere pe care le-ați primit sau urmează să le primiți acasă prin poștă sunt acte administrative emise și comunicate în conformitate cu Legea 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările și completările ulterioare, în baza informațiilor din declarațiile fiscale depuse de către contribuabili, reprezentând și înștiințări de plată. Astfel, instituția informează contribuabilii, asupra faptului că, decizia de impunere este emisă și comunicată, indiferent dacă au fost achitate impozitele și taxele ce fac obiectul acesteia, cu respectarea prevederilor legale în vigoare.
Vă reamintim că termenele legale pentru plată sunt 31 martie și 30 septembrie. Dacă ați plătit deja impozitul datorat, vă mulțumim!”, a declarat Grigore Tomoiagă, primarul comunei Moisei.
Ana-Maria HOJDA
(P)
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA