PRIMARUL POP DANIEL: “Ca să duci la bun sfârșit un proiect de anvergură îți trebuie mai bine de un mandate”

Administrația locală din Sălsig este condusă de Pop Daniel. Deoarece primarul se află la primul mandat, strădania lui de a demonstra că și comuna Sălsig poate derula proiecte de interes comunitar este mare. Acest lucru s-a întâmplat, iar localnicii nu regretă mandatul încredințat fostului viceprimar.

Se construiește un pod, se asfaltează o uliță, se extinde rețeaua de apă și multe alte lucrări edilitate. Interesul autorităților este evident pentru a mișca lucrurile din loc. Este exact ceea ce își dorește și electoratul. Întrebat cum apreciază că se va dezvolta comuna în următorii cinci ani, primarul Daniel Pop ne-a declarat: “Peste cinci ani vor intra pe rol proiectele pe care le-am început eu. E adevărat: ca să duci la bun sfârșit un proiect de anvergură îți trebuie mai bine de un mandat. Mai precis, îl începi într-un mandat și îl finalizezi în următorul”.

 

În Sălsig funcționează o comunitate de romi. Cea mai mare problemă cu care se confruntă administrația este nu atât salubrizarea zonei, cât deprinderea obiceiului, pentru locatarii din zonă, de a sorta resturile menajere. “Defapt, sortarea gunoaielor e o problemă la nivelul întregii comune. De asemenea, prețul pe care îl plătim pentru acest serviciu este foarte mare. Nu știu cum se va rezolva la nivel de județ cu depozitarea resturilor menajere. Nu știu dacă vor da în funcțiune groapa de la Fărcașa până la finalul anului, așa cum se promite. Dacă se va reuși, vă dați seama ce impact pozitiv va fi pentru noi? Acum plătim niște prețuri astronomice la gunoi, ca să îl ducă la Oradea sau Târgu Mureș sau Arad”, a declarat Pop Daniel.

GlasulMM
GlasulMM