RĂZBUNARE CRUNTĂ. O femeie i-a distrus BMW-ul fostului iubit cu toporul și i-a bătut iubita

O femeie a fost trimisă în judecată după ce s-a răzbunat pe fostul iubit, căruia i-a distrus autoturismul marca BMW cu un topor, iar pe actuala iubită a fostului concubin a bătut-o. Cazul de gelozie dusă la extrem s-a produs în satul Hrip, din județul Satu Mare.

„Femeia geloasă a spart parbrizul de la BMW-ul fostului iubit şi a provocat avarii la capotă în partea superioară dreaptă, la uşa laterală stânga spate şi plafon partea dreaptă faţă, cauzând un prejudiciu estimat la 700 euro. Apoi, agresoarea a început să se certe cu fostul concubin. În conflictul verbal a intervenit actuala iubită a bărbatului, motiv pentru care, pe fondul geloziei, agresoarea a prins-o de păr şi trântit-o de sol, provocându-i leziuni. Victima a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare.

Agresoarea le-a spus polițiștilor și procurorilor că fostul concubin avea datorii către ea și nu a vrut să îi înapoieze o sumă de bani. Motiv pentru care femeia a luat un topor și i-a lovit autoturismul. S-a creat un scandal verbal între cei doi, iar la un moment dat a intervenit actuala iubită. Cele două s-au prins reciproc de păr și s-au împins, până la un moment în care agresoarea a trântit-o de pământ. Aceasta își așteaptă acum sentința din partea judecătorilor”, scrie presasm.ro.

Mihai ROMAN

FOTO presasm.ro

cm
cm