REACȚIA PRESEI străine după primul meci al României la EURO

Selecţionerul Ucrainei, Serghei Rebrov, a declarat, luni, după meciul câștigat de România cu 3-0, că „nimeni nu se aștepta la acest rezultat”, dar că „România este o echipă bună”, care „poate juca fotbal”. La rândul său, căpitanul naționalei Ucrainei, Taras Stepanenko, a afirmat că tricolorii au meritat victoria şi că golul marcat de Nicolae Stanciu a fost un EUROgol, potrivit Digi24.ro.

„Nu te poți gândi la ceva mai rău de atât”, a scris sport.ua, unul dintre cele mai importante site-uri din Ucraina, după dezastrul cu naționala României, precizează gps.ro.

Jurnaliștii slovaci de la Sport Aktuality au urmărit meciul României cu Ucraina și au susținut că ”Tricolorii” au reușit să obțină un succes categoric în fața favoritei Ucraina: ”Românii, care au redus la tăcere favorita Ucraina, sărbătoresc o victorie mare. După pauză a fost în continuare un meci cu un rezultat deschis, dar Marin și Drăguș au terminat cu vecina noastră în patru minute”.

„Gol fantastic pentru Stanciu! Fără să facă preluare, a trimis din dreapta și a găsit vinclul porții apărate de ucrainean”, a notat publicația franceză L’Equipe.

Publicația spaniolă Marca a avut cea mai frumoasă descriere pentru reușita românului: „Căpitanul României a lovit mingea cu toată dorința, iar mingea a sărutat plasa”, scrie prosport.ro.

(Credit foto: Prosport.ro)

GlasulMM
GlasulMM