REALIZARE. Lorand Coza cucerește America: Priscilla Presley strălucește în turneul său, îmbrăcată de designerul băimărean

În lumea modei, talentul nu cunoaște granițe, iar designerul băimărean Lorand Coza este un exemplu al acestei realități. Aflat de câțiva ani în Statele Unite ale Americii, Lorand a reușit să-și facă un nume în industria modei și să aducă un strop de eleganță în vestimentația unor personalități.

Coordonator al brandului vestimentar ”Pretty Excuses”, alături de americanca Mary Feola, Lorand Coza a devenit deja cunoscut pentru creațiile sale inovatoare și rafinate. Ultima sa realizare remarcabilă a fost colaborarea cu nimeni alta decât legendara Priscilla Presley, fosta soție a ”Regelui Rock and Roll”, Elvis Presley.

Într-un gest deosebit, Lorand Coza a avut onoarea de a crea două ținute exclusive pentru Priscilla Presley. Designerul băimărean a împărtășit momentul pe rețelele de socializare.

”A fost o onoare s-o cunosc și să îi creez două ținute legendarei Priscilla Presley”, a declarat Lorand Coza.

Realizările lui Lorand Coza au ajuns în lumina reflectoarelor într-un moment cu adevărat special, în cadrul unui eveniment desfășurat în Rome, New York. Împreună cu prietena și partenera sa de creație, Mary Feola (59 de ani), designerul băimărean a avut privilegiul de a prezenta cele două ținute special concepute pentru Priscilla Presley.

”Acesteia i-au plăcut ambele și a ales să poarte una dintre ele pe scenă, în cadrul turneului său american”, a anunțat Lorand Coza.

În cadrul spectacolului său, Priscilla Presley prezintă povestea sa alături de Elvis, concentrându-se pe relația lor, viața în faima intensă și modul în care a gestionat moartea legendarului artist. Spectacolul include clipuri rare și momente personale, evidențiind latura mai puțin cunoscută a vieții lor. La final, publicul are oportunitatea de a pune întrebări, iar Priscilla răspunde cu sinceritate despre viața alături de Rege.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica