RECUNOAȘTERE. Ioana Hochia, de la Colegiul de Arte – Profesor MERITO 2024

Ioana Hochia, profesoară pentru învățământul primar la Colegiul de Arte Baia Mare, a fost declarată Profesorul MERITO 2024 în cadrul celei de-a IX-a ediții a Galei MERITO ce a avut loc ieri, la București. În total, 11 profesori, din toate colțurile țării, au fost premiați, recunoscându-li-se valoarea și implicarea în comunitățile, fie ele rurale sau urbane.

”Ioana Hochia este profesoară de învățământ primar la Colegiul de Arte din Baia Mare și agregator de resurse de când se știe. Face ateliere pentru profesori, after-school și tabere pentru copiii dintr-un cartier mărginaș al orașului, refolosește, repară și dă o nouă viață peste tot în jurul ei: școlii, comunității, generațiilor următoare de învățători. De un an este și inspector, pentru că a vrut să cunoască sistemul și din interior”, se arată pe site-ul Proiectului MERITO.

Maramureșul are, acum, trei profesori MERITO implicați în acest proiect național de recunoaștere publică a meritelor profesorilor valoroși: Tatiana Cauni, Marișca Morari și Ioana Hochia.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica