Reducere la vacanțele cu trenul în Europa

Pentru pasionații de călătorii cu trenul în Europa, sezonul sărbătorilor de iarnă vine cu  o reducere de 10% la oferta Interrail Pass, pentru ambele variante comercializate  Interrail Global Pass și Interrail One Country Pass, anunță CFR Călători.

Oferta promoţională  este pusă în vânzare până în 5 ianuarie 2023, iar prima zi de valabilitate începe de la data achiziţiei până la data de 22 martie 2023.

Interrail Pass se adresează tuturor categoriilor de călători: tineri, adulţi, copii, seniori şi reprezintă o variantă avantajoasă şi relaxantă de a explora continentul european, la preţuri atractive. Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate (maxim doi însoțiți de un adult).

Reducerea se acordă atât la clasa 1, cât și la clasa a 2-a.

Mai multe informații sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Trafic Internațional / Interrail și pe  http://www.interrail.eu/.

Oferta Interrail Pass este vândută la casele de bilete din staţiile şi agenţiile CFR Călători deschise traficului internaţional. Pentru informații despre circulația trenurilor internaţionale, călătorii pot solicita informaţii la telefon 021.314.5528 (trafic internațional Gara de Nord București) sau pot accesa https://bileteinternationale.cfrcalatori.ro.

mg
mg