REPUBLICA MOLDOVA. Colț de Maramureș, la Biblioteca Raională “Dimitrie Cantemir” din Ungheni

Prin eforturile susținute ale Consiliului Județean Maramureş, Bibliotecii Județene ”Petre Dulfu” din Baia Mare și revistei Nord Literar, un fond de carte a ajuns la Biblioteca Raională ”Dimitrie Cantemir” din Ungheni. Radu Trufan, vicepreședintele administrației județene, apreciază interesul localnicilor din Raionul Ungheni de a se documenta cu privire la județul nostru.

”Mă bucur că de acum, localnicii din Raionul Ungheni, de la copii până la seniori, dornici să afle informații despre Maramureș, au această posibilitate. Vor descoperi filă cu filă frumusețea acestui județ. Cu siguranță mare parte dintre ei vor fi dornici să ne facă o vizită”, a punctat Radu Trufan.

Vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș a făcut recent o vizită în Raionul Ungheni unde a semnat un acord de intenție în vederea înfrățirii celor două regiuni, fiind cea de-a treia înfrățire cu o regiune din Republica Moldova, după Strășeni și Hîncești. Acest pas este important având în vedere consolidarea relațiilor bilaterale între România și Republica Moldova.

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA