S-au îmbătat și au mers să mănânce la mall cu tractorul cu plug

Doi indivizi beţi au venit la Iulius Mall Iași cu tractorul cu plug. Cei doi au venit din satul Bosia, aflat la 15 km de Iași, beţi şi fără permis de conducere.

„Cel care a condus se numeşte Răzvan Bejenaru, iar amicul său de „aventuri”, Iulian Coteţ. Pentru a-şi face curaj, cei doi au început să consume alcool la un bar din Bosia, în jurul orei 19, apoi pe la ora 22 au pornit spre Iaşi. Au reuşit să între cu tractorul prin barieră apoi au parcat utilajul. Cei doi au mers să se distreze: au mâncat la un restaurant din zonă, apoi au jucat păcănele la o sală din Tudor Vladimirescu.

În jurul orei 24, un paznic de la Mall a sunat la poliţie, iar o patrulă a oprit „echipajul” tractorului chiar când voiau să plece”, scrie ziuadeiasi.ro.

Poliţiştii au stabilit că Bejenaru nu avea permis de conducere şi era mort de beat: 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar amicul său era la fel de criţă. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului. Cel mai probabil poliţiştii îl vor reţine pe Bejenaru pentru 24 de ore.

foto Facebook Cristian Cojocariu

cm
cm