SĂBIȘA. Grădinița, reabilitată și modernizată, va fi redeschisă curând

Lucrările de reabilitare și modernizare a Grădiniței din Săbișa avansează, momentul redeschiderii ei apropiindu-se. În curând, în această clădire, copiii își vor putea desfășura activitatea în cele mai bune condiții.

”Au fost finalizate lucrările la încălzirea prin pardosea, montarea de uși și ferestre, continuând reabilitarea pereților, faianțări și placări, respectiv montaje de gresie și parchet, instalații”, a declarat Gabriela Tulbure, primarul orașului Seini.

Cuvinte de apreciere pentru acest proiect are și Mihai Pop, inspectorul școlar general.

”Un proiect gândit și dorit de mult timp începe să prindă contur. La Grădinița Săbișa, deschidem un serviciu complementar, de tip ludotecă, pentru antepreșcolari și preșcolari. Copiii vor fi primiți în spații reabilitate, vor beneficia de masă caldă și vor participa la programe educaționale cu activități de joc și recreative specifice fiecărei grupe de vârstă. Adresez, pe această cale, mulțumiri doamnei primar Tulbure Gabriela pentru susținerea acordată implementării proiectelor educaționale”, a subliniat Mihai Pop, inspector școlar general.

Maria STOICA

 

Maria Stoica
Maria Stoica