SĂCĂLĂȘENI. N-a respectat legea și s-a trezit cu dosar penal

Polițiștii din județ au continuat seria controalelor în trafic. Pe raza de competență a Secției 5 Poliție Rurală Ocna Șugatag, polițiștii au desfășurat activități împreună cu reprezentanță ai Registrului Auto Român Maramureș.
”Astfel au oprite pentru verificări mai multe autoturisme conduse pe DN 18 și DJ109F. pentru neregulile constatate au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 4000 de lei. Totodată au fost reținute 7 certificate de înmatriculare”, arată IPJ Maramureș.
De asemenea, un bărbat s-a ales cu dosar penal, după ce a condus o mașină fără numere de înmatriculare. Evident, a fost tras pe dreapta de polițiști.
”Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Groși au oprit pentru control un autoturism condus pe DJ 182 B, în localitatea Săcălășeni, care nu avea montate plăcuțele cu numerele de înmatriculare. La volan a fost identificat un bărbat în vârstă de 64 de ani. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că autoturismul avea reținute plăcuțele cu numerele de înmatriculare și certificatul de înmatriculare ca urmare a încălcării prevederilor art. 58 alin. 1 din Legea nr. 38/2003. În cauză a fost întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, mai precizează reprezentanții instituției.
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA