Scandal pe strada Școlii. Trei persoane au fost agresate

Angajații unui local de pe strada Școlii au avut aseară nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost agresați de trei bărbați din Baia Mare. Pentru aplanarea conflictului a fost nevoie de intervenția polițiștilor, care acum continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii publice.

„Azi-noapte, polițiștii băimăreni au fost sesizați să intervină la aplanarea unui conflict între mai multe persoane, produs la un local de pe strada Școlii din municipiu.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, în urma unui scandal iscat între mai multe persoane în incinta localului și în urma interventiei angajatului responsabil cu ordinea în local și a firmei de pază, trei dintre angajați ar fi fost agresați de persoanele recalcitrante.

Persoanele implicate în altercație nu se mai aflau la fața locului la momentul sosirii polițiștilor, dar dintre aceștia au fost identificați, în baza informațiilor deținute, ca fiind trei bărbați în vârstă de 26, 34 și 37 de ani, toți din Baia Mare”, arată IPJ Maramureș.

Marcel Șerban

dh
dh