SESIUNE DE INFORMARE gratuită pentru studenții care vor să deschidă o afacere

Trei din patru tineri români cred că în următorii 10 ani antreprenoriatul va fi mai important ca acum, în timp ce trei din zece cred că vor avea o afacere. Din ce în ce mai mulți investitori din Germania, Franța, Statele Unite doresc să investească în afaceri românești.

Ca antreprenor, un tânăr are oportunitatea de a transforma o idee sau o pasiune într-o afacere reală și să lucreze într-o zonă care îl pasionează cu adevărat. În plus, antreprenoriatul oferă posibilitatea de a fi propriul șef, ceea ce înseamnă libertatea de a lua decizii și de a controla direcția și ritmul dezvoltării afacerii. Acesta poate fi potrivit pentru cei care doresc să nu aibă limitările unui loc de muncă tradițional.

Deși antreprenoriatul vine cu riscuri financiare, există și posibilitatea de a obține venituri semnificative. Chiar dacă antreprenoriatul poate necesita multe ore de muncă, acesta oferă flexibilitate în gestionarea programului. Ca antreprenor, un tânăr poate învăța să gestioneze stresul, să ia decizii rapide și eficiente și să dezvolte abilități de leadership.

Masterul în Antreprenoriat (MAENT) derulat în limba engleză la  Facultatea de Administrare a Afacerilor cu Predare în Limbi Străine (ASE) din, București îi învață pe studenți cum să fie antreprenori care reușesc, fie că au doar o idee de afacere, preiau businessul familiei sau vor să scaleze afacerea.

Ecosistemul de învățare al MAENT este format din antreprenori locali, profesori români și străini, care îi spirjină pe studenți să dezvolte o idee de afacere prin vizite de studiu și sesiuni de networking cu afaceri locale, evenimente lunare de învățare derulate de antreprenori locali și două bootcampuri anuale de pre-incubare a unor idei de afaceri conduse de studenți.

Participă la sesiunea online de informare despre programul de Master în Antreprenoriat derulat în limba engleză la FABIZ din 23 mai, ora 16.30.

Link pentru înregistrare la sesiune: https://forms.gle/iNRPr49g5g2DE9mC7.

Urmărește ce spun studenții despre MAENT: https://www.youtube.com/@MaentFABIZ-ASE-eq9zh

Contact: entrepreneurship@fabiz.ase.ro

GlasulMM
GlasulMM