SIGHET. Gonea pe străzi fără să-i pese de consecințe

Un tânăr din Sighetu Marmației a vrut să braveze și gonea pe străzile din oraș după miezul nopții, fără să-i pese de consecințe. ”Distracția” i-a fost spartă de polițiști care au pornit în urmărirea lui și-n cele din urmă șoferul a tras pe dreapta. Polițiștii au constatat, în urma verificărilor, că tânărul avea permisul suspendat. În plus, ITP-ul mașinii era expirat și nici mașina nu era transcrisă în termenul legal.

”Astă – noapte, la ora 02.35, polițiștii municipiului Sighetu Marmației au observat un autoturism condus cu viteză pe strada Lucian Blaga. S-a procedat la urmărirea acestuia, folosindu-se semnalele acustice şi luminoase, iar persoana care conducea a oprit pe strada Mihai Eminescu.
La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 28 de ani, care nu a putut prezenta documentele solicitate de polițiști. În urma verificărilor în bazele de date, polițiștii au constatat că tânărul are dreptul de a conduce suspendat. De asemenea polițiștii au stabilit că autoturismul condus figurează cu certificatul de înmatriculare suspendat pentru ITP expirat și netranscriere la termen”, au precizat responsabilii IPJ Maramureș.

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA