SIGHET. Răsturnați de pe motociclu în parcarea unui supermaket

Doi sigheteni au fost răniți în parcarea unui supermarket, chiar când intenționau să meargă la cumpărături. Un șofer neatent a dat cu spatele și a intrat direct în motociclul pe care se aflau aceștia.

Ieri, în jurul orei 09.00, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Bogdan Vodă din municipiu, s-a produs un accident rutier.

”La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un în timp ce autoturism condus de către un bărbat de 67 de ani din Sighetu Marmației, a intenționat să iasă din parcarea unui magazin, a intrat în coliziune cu un motociclu condus de către un bărbat de 34 de ani din municipiu.
În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului motociclului și a unei femei de 30 de ani, care, în momentul accidentului se afla în calitate de pasageră pe motociclu”, au precizat responsabilii IPJ Maramureș.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind zero. Totodată le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de
vătămare corporală din culpă.

Marcel ȘERBAN

dh
dh