ȘOCANT. Polițist lovit cu toporul în cap de un bărbat care-și bătuse nevasta

Incident șocant produs aseară. Un poliţist a fost lovit cu toporul în cap de un bărbat agresiv, care anterior îşi bătuse soţia, aceasta ajungând la spital. Evenimentul s-a petrecut în comuna Dumbrăvești, din județul Prahova.

„Poliţiştii s-au deplasat la domiciliul persoanei bănuite de comiterea faptei, un bărbat în vârstă de 53 de ani, iar, din primele verificări, a reieşit faptul că acesta ar fi avut o altercaţie cu soţia sa, de 53 de ani, care s-a deplasat la o unitate medicală, având mai multe leziuni posibil produse în urma altercaţiei. În cadrul intervenţiei, bărbatul de 53 de ani a devenit recalcitrant, nu a colaborat cu poliţiştii, iar, la un moment dat, ar fi ieşit pe stradă, încercând să îi lovească pe aceştia cu un obiect tăietor (topor – n.r.).

Ulterior, bărbatul în cauză ar fi produs distrugeri autospecialei de poliţie cu toporul respectiv, lovindu-l, totodată, pe unul dintre poliţişti în zona capului, acesta necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, transmite IPJ Prahova.

Poliţiştii l-au imobilizat pe agresor şi l-au dus la spital pentru investigaţii, urmând să fie stabilită situaţia de fapt şi să fie luate măsurile legale faţă acesta. În cauză, poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis pentru ultraj, violenţă în familie şi distrugere.

Mihai ROMAN

 

cm
cm