ȘOFERUL, RĂNIT GRAV. Un TIR a căzut de pe un pod pe calea ferată

Accident deosebit de grav produs în această dimineață în jurul orei 6. Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Făurei (jud. Brăila) au fost sesizați printr-un apel la 112 cu privire la faptul că pe podul situat între localitatea Surdila-Găiseanca și Surdila-Greci a avut loc un accident rutier.

„Polițiștii care au ajuns la locul accidentului au stabilit că un bărbat de 66 de ani, din București, în timp ce conducea un autocamion, pe podul de trecere peste calea ferată situat pe DN2B în apropiere de localitatea Surdila-Găiseanca, a pierdut controlul volanului, a rupt parapetul de protecție și a căzut de pe pod.

În cădere, autocamionul a lovit un stâlp care s-a rupt, motiv pentru care la fața locului intervin reprezentanți CFR, iar circulația feroviară este oprită în aceste momente. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a șoferului, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Brăila.

Șoferul TIR-ului nu putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza stării de sănătate, urmând a-i fi recoltate mostre biologice la spital în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Mihai ROMAN

credit foto IPJ Brăila

cm
cm