ȘOMCUTA MARE. Complexul Stejarul își redeschide porțile

Sâmbătă, 23 septembrie, Complexul Stejarul din Șomcuta Mare își redeschide porțile pentru public. Restaurantul, renumit înainte de Revoluție, pentru clădirea în formă de trunchi de copac, dorește revină la vechea glorie.

„Vă invităm să vă delectați cu o experiență autentică și specială în ziua deschiderii, cu un meniu ce include delicii culinare inspirate din bucătăria noastră, pregătite cu ingrediente proaspete și de cea mai înaltă calitate, creat cu grijă de către bucătarii noștri talentați. Venind la noi, puteți să vă așteptați la un meniu care vă va răsfăța papilele gustative cu arome autentice și preparate excepționale, o gamă bogată de răcoritoare pentru a vă completa experiența, atmosferă primitoare și distracție garantată pentru toată familia sau grupul de prieteni.

Surprize și oferte speciale pentru clienții noștri în ziua deschiderii. Vă invităm să fiți alături de noi în această zi specială și să marcați acest eveniment în calendarul vostru. Cu siguranță va fi o zi memorabilă!”, spun reprezentanții complexului.

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA