ACCIDENT PE DRUMUL COMUNAL – Patru persoane au ajuns la spital după ciocnirea a două autoturisme

Accidentele foarte grave nu se produc în România doar pe drumurile europene sau naționale pe care unii șoferi circulă cu viteză prea mare.

Afirmația este susținută de evenimentul produs aseară în județul Satu Mare, pe drumul comunal 4A, între localitățile Ser și Bogdand. Accidentul grav, în care au fost implicate patru autoturisme, s-a soldat cu rănirea a patru persoane, doi adulți și doi minori, care au ajuns la spital

”Un echipaj cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD B2 din cadrul Punctului de Lucru Tășnad, două echipaje medicale din partea Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare precum și două echipaje medicale din partea Serviciului de Ambulanță Județean Sălaj au intervenit între localitățile Ser și Bogdand, la un accident rutier. În eveniment au fost implicate două autoturisme cu 8 ocupanți dintre care 4 minori, fără victime încarcerate. Cadrele militare prezente la fața locului au asigurat măsurile specifice prevenirii incendiilor. În urma evaluării medicale doi adulți și doi minori au fost transportați la unitățile spitalicești pentru îngrijiri de specialitate”, informează ISU Satu Mare.

Mihai ROMAN

credit foto ISU Satu Mare

cm
cm