ȘOMCUTA MARE. Fetiță de 8 ani, accidentată de un șofer de 24 de ani pe strada Mireșului

Grav accident de circulație petrecut ieri, 10 octombrie, la ora 15.44, când polițiștii din Șomcuta Mare au intervenit la un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane. Cercetările de la fața locului au stabilit faptul că un tânăr de 24 de ani din Mireșu Mare, aflat la volanul unui autoturism pe strada Mireșului, a surprins și accidentat o minoră de 8 ani.

„Minora a fost transportată la Spitalul Județean Baia Mare, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, arată IPJ Maramureș.

Marcel ȘERBAN

dh
dh