ȘOMCUTA MARE. Mașini care n-au ce căuta în trafic, identificate de polițiști

Polițiștii rutieri au efectuat o nouă acțiune de control alături de reprezentanții RAR pentru a identifica mașinile problemă care încă mai circulă, cu toate că starea lor tehnică lasă de dorit și acestea constituie un pericol pentru ceilalți participanți la trafic.

”Polițiștii orașului Șomcuta Mare au desfășurat activități pe drumurile publice de pe raza de competență, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. La acțiune au participat și reprezentanți ai Registrului Auto Român Maramureș, fiind verificată și starea tehnică a autovehiculelor oprite pentru control.

Astfel, pe parcursul a trei ore, polițiștii au oprit pentru verificări 31 de autovehicule și au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale. Abaterile constatate au fost sancționate cu amenzi a căror valoare a depășit 12 000 de lei. Totodată, polițiștii au retras trei certificate de înmatriculare. Polițiștii rutieri vor continua acțiunile pe tot parcursul săptămânii”, arată oficialii IPJ Maramureș.

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA