INEDIT. Aventură cu obstacole în satul Breb

Asociația ”Energia Mișcării” are o nouă propunere inedită pentru copii și adulți, planificată pentru ziua de duminică, 7 aprilie. De data aceasta, super-aventura va fi una cu obstacole și obiceiuri tradiționale maramureșene, în satul Breb.

”Va fi o super aventură inedită și ușoară, accesibilă pentru copii de la 4 anișori până la adulți de toate vârstele, traseul pe care-l vom face împreună va fi de maximum 4 sau 5 km, fără dificultăți. Veți avea parte de obstacole, provocări, tradiții, obiceiuri și zone minunate, totul în comuniune cu Mama Natură”, anunță organizatorii.

De asemenea, pentru participanți va exista posibilitatea de a experimenta un traseu cu căruța trasă de cai prin Breb. Mai mult, vor putea savura mâncăruri tradiționale, vor vedea animalele din gospodărie etc. Cei care vor participa la super-aventură sunt rugați să aibă la ei ceva lejer de mâncare, un sandvici sau două, fructe, dulciuri și lichide.

Participarea este gratuită, dar persoanele care doresc să susțină activitățile acestei asociații pot face donații în contul Asociației ”Energia Mișcării”: ASOCIATIA ENERGIA MISCARII (ONG), RO47 RNCB 0182 1715 2638 0001, RNCBROBU. Detalii suplimentare la 0728/309.191 (Remus Diaconu).

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica