SPECIALIȘTI IT. Casa de Asigurări face angajări. Când accesezi anunțul însă, primești o eroare

Casa Națională de Asigurări de Sănătate caută specialiști IT, iar salariul oferit este unul la care mulți privați nici nu visează, în jur de 3.900 euro. Proba scrisă va avea loc pe data de 9 octombrie. Persoane interesate ar fi, din ce reiese și din comentariile postate la acest anunț. Mulți însă sunt sceptici și cred că posturile au fost deja ocupate de ”cine trebuie”. Mai ales că atunci când vrei să accesezi link-ul postat pentru a consulta anunțul complet, primești o eroare, mai exact mesajul ”404 Page not found”.

”Vrei să fii parte din echipa care contribuie la dezvoltarea sistemelor și platformelor software ale CNAS? Vrei să ai un salariu de 19.857 de lei, echivalentul a 3971 de euro? Avem 5 poziții deschise pentru Specialiști IT&C în cadrul Direcției Tehnologia Informației! Dacă ai experiență în hardware, rețele, dezvoltare software sau baze de date, ești candidatul potrivit!

Proba scrisă va avea loc pe 9 octombrie 2023, iar termenul limită pentru înscrieri este 2 octombrie 2023. Pentru mai multe detalii și condiții de participare, consultați anunțul complet pe site-ul nostru (Link: bit.ly/3EK5bhe) sau contactați Direcția Resurse Umane, Salarizare și Evaluare Personal la 0372309240”, se arată în postarea făcută de CNAS, pe Facebook.

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA