ȚARA LĂPUȘULUI. Un drum aproape impracticabil va fi reabilitat

Infrastructură nouă în Țara Lăpușului, unde a început asfaltarea pe Drumul Județean 171, care face legătura între Stoiceni și Costeni. Mai exact, startul lucrărilor s-a dat vineri, iar vizat este drumul de legătură între unitățile administrativ-teritoriale Cupșeni și Târgu Lăpuș, care leagă localitățile Stoiceni și Costeni.

Până acum câteva zile, când am început lucrările, acest drum era impracticabil, posibil de parcurs doar cu căruța sau cu mașini 4×4, iar deplasarea pe alte drumuri extindea semnificativ timpul de deplasare dintr-o localitate în alta.

”Acest drum este deja al șaptelea pe lista drumurilor asfaltate pentru prima dată și se întinde pe 4,4 km, iar lucrările de asfaltare vor fi finalizate în aproximativ o săptămână jumătate. Lucrările sunt realizate de către societatea Consiliului Județean – Drumuri și Poduri Maramureș S.A., implicând costuri mai mici, timp de execuție mai scurt, calitate ridicată a infrastructurii, toate acestea fiind posibile datorită noilor echipamente de ultimă generație pe care le-am achiziționat recent. Infrastructura este un element important atunci când vine vorba de dezvoltarea comunităților și bunăstarea maramureșenilor prin creșterea calității vieții, iar din acest motiv voi continua investițiile în acest domeniu”, a declarat Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș.

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA