TITULARIZARE. 585 de note între 5 și 10 în Maramureș

Ieri, 18 iulie, au fost publicate de către Ministerul Educației rezultatele înregistrate la proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar (sesiunea 2023), desfășurată în data de 12 iulie 2023. Acestea sunt disponibile la adresa de internet http://titularizare.edu.ro/

„În județul Maramureș sunt 736 de lucrări cu note, iar două lucrări au fost anulate (una în centrul de examen și una în centrul de evaluare). S-au obținut 585 de note (79,48%) între 5 și 10, iar 361 de candidați (45,90%) au obținut note între 7 și 10. S-au înregistrat două note de 10 (una la biologie și una la învățători). Rezultatele finale vor fi comunicate miercuri, 26 iulie.
Pentru a putea accede la statutul de titular (angajare pe perioadă nedeterminată), candidații trebuie să obțină minimum nota 7 (șapte) la proba scrisă. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidații trebuie să obțină minimum nota 5 (cinci) la proba scrisă”, a arătat Inspectoratul Școlar Județean Maramureș.

Maramureșenii interesați trebuie să știe că repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, va fi realizată în ședințele publice de repartizare organizate de ISJ Maramureș în zilele de 27 și 28 iulie.

Marcel ȘERBAN

dh
dh