ULMENI – Femeie lăsată fără 40 de pachete de țigări de vecinul de 19 ani

Ghinion pentru o femeie din Chelința, care a rămas în a treia zi a Anului Nou fără pachetele de țigări pe care le avea în casă, dar și fără o sumă serioasă de bani. Potrivit IPJ Maramureș, în data de 03 ianuarie 2023, ora 00:17, Poliția Ulmeni a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie domiciliată în localitatea Chelința despre faptul că luni, 02 ianuarie 2023, în intervalul orar 18.30 – 19.50, autori necunoscuți au pătruns prin efracție în locuința acesteia, de unde au sustras suma de 7000 de lei si 40 de pachete de țigări.

„Polițiștii au demarat activitățile investigative și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “furt calificat”. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat autorul furtului, în persoana unui vecin în vârstă de 19 ani și totodată au  recuperat integral prejudiciul în valoare de 8000 de lei, care a fost restituit persoanei vătămate.

Cercetările continuă cu autorul în stare de libertate, pentru stabilirea întregii activități infracționale a acestuia”, precizează IPJ Maramureș.

Marcel Șerban

dh
dh