VIOLENȚĂ DOMESTICĂ. Femeie din Vișeu amenințată de soț

Continuă să apară cazurile de violență domestică în județul Maramureș. Sunt mai multe decât se știa fiindcă femeile au început să reclame aceste abuzuri la poliție și autoritățile să ia măsuri mai drastice. Cel mai recent caz a fost cel de la Vișeu de Sus, unde, în baza probatoriului administrat și a activităților desfășurate de polițiști sub supravegherea procurorului de caz, a fost dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile a unui bărbat în vârstă de 31 de ani din Vișeu de Sus.

„În fapt, polițiștii au intervenit la data de 7 aprilie a.c., în jurul orei 17.00, la un imobil de pe strada 22 Decembrie unde, o femeie în vârstă de 28 de ani, a sesizat faptul că ar fi fost amenințată de soț. Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului, în vârstă de 31 de ani. Ulterior, în jurul orei 19.00, polițiștii au fost sesizați telefonic de către persoana vătămată cu privire la faptul că bărbatul a revenit la imobil, încălcând măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu.
La data de 16 aprilie a.c. polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, iar ieri, 18 aprilie, instanța de judecată a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele acestuia”, precizează IPJ Maramureș.

Mai spunem doar că polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și încălcarea ordinului de protecție provizoriu.

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA