VIȘEU DE SUS. A început asfaltarea drumului din Arșița

După ce ani de zile au circulat cu am au putut, locuitorii din cartierul Arșița care aparține de orașul Vișeu de Sus, se vor bucura de un drum asfaltat. Edilul Vasile Coman a recunoscut că a fost o adevărată provocare să se modernizeze drumul în acea zonă, însă deja rezultatele se văd.
”Un proiect de infrastructură de asemenea anvergură, care presupune crearea și dezvoltarea unei adevărate rețele de drumuri într-o zonă de deal, unde până nu demult accesul auto era aproape imposibil și se circula, cu dificultate, doar cu căruțe trase de cai sau pe jos, s-a dovedit a fi o reală provocare, din toate punctele de vedere, pentru toată lumea. După verificarea amănunțită a tot ceea ce înseamnă cartier Arșița și cei 7 km de drum prevăzut a fi modernizat, execuția lucrărilor se dovedește a fi deopotrivă delicată dar incredibil de satisfăcătoare, odată finalizată și văzute rezultatele. Deschiderea unei zone atât de frumoasă și bogată, este o realizare, în sine, fără egal.
Până la finalul acestui an, cu ajutorul și sprijinul Celui de Sus, vom reuși să finalizăm de asfaltat toata suprafața căilor de acces prevăzute prin proiect. Mulțumesc tuturor celor implicați și mulțumesc dumneavoastră, stimați locuitori ai străzii Arșița, pentru încrederea acordată!”, a declarat Vasile Coman, primarul orașului Vișeu de Sus.

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA