VIȘEU DE SUS. S-au asfaltat cei 9 km de drum din cartierul Arșița

Veste bună pentru locuitorii orașului Vișeu de Sus din cartierul Arșița. După ani de așteptare, drumurile din zonă au fost modernizate și reabilitate. Lucrarea a fost finalizată de curând, iar acum oamenii pot să circule în cele mai bune condiții. Oficialii primăriei spun că au avut noroc și cu vremea bună, care le-a permis să desfășoare investiția într-un ritm alert.
”Bunul Dumnezeu ne-a rânduit o toamnă lungă și frumoasă, cu zile senine și călduroase, iar noi am profitat din plin! Dacă la început foarte puțini credeau în acest proiect, eu nu am încetat niciodată căutarea unei surse de finanțare potrivită pentru modernizarea acestui extraordinar cartier – ARȘIȚA – o zonă cu un potențial incredibil și cu oameni harnici și muncitori.
Cu mari eforturi, odată identificată sursa și aprobată finanțarea, lucrarea de asfaltare a celor 9km de drumuri din proiect finalizată în acest weekend, o adevarată rețea de străzi care comunică între ele, s-a dovedit a fi o reală provocare. S-a muncit zilnic, la foc continuu, ca acum, locuitorii celor aproximativ 400 de gospodării, să beneficieze de condiții cu adevărat europene – asfalt (cu toată infrastructura de drum aferentă – ziduri de sprijin, rigole, canalizare pluvială, podețe, etc), pe lângă apă și canalizare menajeră (pe toată zona aglomerată).
Angajamentele pe care mi le-am luat în fața dumneavoastră au fost respectate și vă asigur că voi munci și mai mult pe viitor, alături de o echipă implicată și serioasă, astfel încât fiecare cartier și fiecare stradă să aibă condiții decente de trai. Avem proiecte mari depuse spre finanțare sau chiar aprobate, care, odată cu primăvara anului viitor vor fi demarate și vor ajuta și mai mult la modernizarea orașului Vișeu de Sus”, a declarat Vasile Coman, primarul orașului Vișeu de Sus.
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA