VIZITĂ. Europarlamentarul Cristian Bușoi, impresionat de progresele din Maramureș

Europarlamentarul Cristian Bușoi a făcut astăzi o vizită oficială în Baia Mare. Acesta a evidențiat eforturile susținute ale președintelui Ionel Bogdan în atragerea fondurilor europene, aducerea investitorilor de calibru și demararea unor proiecte de dezvoltare ambițioase în diverse sectoare.

”În mai puțin de patru ani, Ionel Bogdan a reușit să atragă bani europeni, investitori importanți și să pornească proiecte de dezvoltare ambițioase în infrastructura de transport, digitalizare, dezvoltarea aeroportului, școlilor și patrimoniului cultural. A acordat o atenție specială sistemului de sănătate, prin investiții în modernizarea și dotarea spitalelor și atragerea de medici care fac performanță”, a subliniat Cristian Bușoi.

O parte importantă a vizitei a fost, așadar, dedicată Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare, unde Bușoi a avut ocazia să viziteze noua Unitate de Primiri Urgențe.

Împreună cu managerul spitalului, Alexandru Oros, și directorul medical, Bogdan Lucian, au discutat despre planurile de investiții viitoare, atragerea de fonduri europene și colaborările strategice menite să îmbunătățească calitatea serviciilor medicale.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica