8,75 MILIOANE LEI PENTRU înființare rețea inteligentă de distribuție a gazelor naturale în comunele Rona de Jos, Rona de Sus și Bocicoiu Mare

Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” este de un real folos comunităților din județul Maramureș, mai ales dacă proiectele vizate se referă la înființarea unor rețele de gaze naturale, în zone în care aceste utilități nu au pătruns niciodată până acum.

Ion Herbil, primarul comunei Rona de Jos, a declarat:

“8,75 milioane lei au fost alocați Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Rona de Jos – Rona de Sus – Bocicoiu Mare, de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Această finanțare a fost obținută pentru obiectivul de investiții: Înființare rețea inteligentă de distribuție a gazelor naturale în comuna Rona de Jos, cât și în comunele partenere Rona de Sus și Bocicoiu Mare.

Ne bucurăm că parteneriatul dintre comunele Rona de Jos – Rona de Sus – Bocicoiu Mare, având ca lider comuna RONA DE JOS, se află printre primele două parteneriate din județul Maramureș cu cele mai mari sume alocate.Mulțumesc domnului deputat de Maramureș, Gabriel-Valer Zetea, pentru toată susținerea și pentru tot interesul acordat.

Continuăm să lucrăm la noi proiecte care duc la dezvoltarea și modernizarea localității noastre și ne dorim ca toate proiectele câștigate să le putem implementa cât de curând”.

GlasulMM
GlasulMM