A FOST SOLICITAT ELICOPTERUL SMURD. Grav accident de circulație produs în Apa

Accident foarte grav produs astăzi, în jurul orei 13.50, în localitatea Apa, din județul Satu Mare. Conform primelor informații obținute de PresaSM, șoferul unui autoturism (bărbat, 64 ani, din Gherța Mică) ar fi încercat să intre în depășirea unui ansamblu format dintr-un tractor și un utilaj agricol, condus de către un bărbat (74 de ani din Apa) dar a acroșat utilajul cu partea dreapta-față.

„Din câte se pare, în urma accidentului, un pasager (bărbat, 48 de ani) din autoturism a fost rănit grav, după ce o bucată de metal a străpuns parbrizul și a performat abdomenul conducătorului auto. La locul incidentului fiind solicitată prezența echipajului medical de pe elicopterul SMURD. În funcție de diagnosticul medicilor se va face și încadrarea faptei. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier”, scrie presasm.ro.

”La data de 30 octombrie a.c., în jurul orei 13.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Județean 192, în localitatea Apa. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 64 de ani, din Gherța Mică, ar fi intrat în coliziune cu un utilaj agricol, condus de un bărbat de 74 de ani, din Apa. Din producerea evenimentului rutier, a rezultat rănirea unui bărbat de 48 de ani, pasager al autoturismului. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, transmite IPJ Satu Mare.

Mihai ROMAN

cm
cm