ACȚIUNE. Protest la Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș din cauza salariilor mici

O nouă acțiune de protest a angajaților din Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș. După ce joi, 2 noiembrie, a fost sistată activitatea cu publicul, iată că azi, 6 noiembrie, timp de o oră, angajații CAS Maramureș au ieșit în stradă, afișând diverse mesaje prin care își exprimau nemulțumirile avute legate de salarizarea mult prea mică existentă în raport cu volumul de muncă desfășurat.

Angajații CAS Maramureș au protestat azi, 6 noiembrie, între orele 12.00-13.00, iar dacă nemulțumirile lor nu vor fi rezolvate de factorii de decizie de la nivel național se va ajunge la întreruperea activității.

„Pentru ca să poți să dai o muncă de calitate, trebuie în primul rând să fii liniștit. Dacă tu te gândești că acasă nu am cu ce să îmi plătesc facturile  sau ce o să pun de mâncare la copii, e sigur că nu ai randamentul maxim pe care l-ai putea avea. Toate merg mână în mână. Ne rămâne speranța. Nu cerem altceva decât să fim plătiți după munca pe care o prestăm. Atât. Pentru că am avut multe plecări din sistem și volumul de muncă a crescut. Nu mai putem nici noi să ducem atâtea. Cerem ce ni se cuvine după ani de muncă”, ne-a declarat un protestatar, C.G.

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA