ANTREPRENORII CONTRAATACĂ. Clienții care plătesc cu numerar, primesc discounturi

După ce ANAF a anunțat măsurile prin care dorește limitarea plăților cu numerar, mai mulți operatori economici au decis să ia măsuri pentru a încuraja oamenii să facă exact contrariul. Astfel, unii antreprenori oferă clienților discounturi la produsele care sunt achiziționate cu cash, pentru a descuraja plata cu cardul.

”Celor care vor plăti numerar li se va acorda un discount de 2% pentru piesele cumpărate, sau orice reparație, constatare etc făcută de către noi. Decât să dam 1% la bănci prin plata cu cardul, mai bine ajutam oamenii cu un discount dublu, de 2%. Nu e mult dar susțin cât pot de mult cea ce ne dorim cu toții…. dacă eu pot face un pas micuț… puteți și voi, ăsta e mesajul meu către toți care dețin o firmă românească și au angajați … HAI SĂ FIM ROMÂNI”, este mesajul unui antreprenor, postat pe rețelele de socializare.
Reacțiile nu au încetat să apară, iar oamenii l-au felicitat pentru inițiativă, spunând că vor alege de acum să plătească doar cash, în semn de protest față de măsurile anunțate de guvernanți. Alți oameni de afaceri au anunțat și ei că vor lua exemplu și vor încuraja și ei plata cu numerar.
Ana-Maria HOJDA

 

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA