Actriţa Brooke Shields a mărturisit că a fost violată în urmă cu mai mulți ani

Actriţa Brooke Shields a dezvăluit că a fost violată la începutul carierei sale la Hollywood, în Pretty Baby: Brooke Shields, un documentar care a fost prezentat în avanpremieră la Festivalul de Film de la Sundance din Statele Unite, relatează AFP.

„Fostul model a păstrat secretă identitatea agresorului ei, dar a spus că s-a întâlnit cu bărbatul – pe care îl cunoştea – la scurt timp după absolvirea facultăţii şi a crezut că vor discuta despre participarea sa la un casting pentru un nou film. Bărbatul a dus-o înapoi la hotel, spunând că vrea să cheme un taxi pentru ea din camera ei. În schimb, el a mers la baie înainte de a ieşi gol şi a o viola, a spus ea”, scrie news.ro.

„A fost ca o bătaie… îmi era frică să nu fiu sufocată sau ceva de genul ăsta”, mărturiseşte actriţa în documentar. „Nu m-am chinuit prea mult. Eu nu am făcut-o. Eram complet împietrită. Am crezut că „nu”-ul meu ar fi trebuit să fie suficient. Şi m-am gâdnit doar: Rămâi în viaţă şi pleacă. După agresiune, Brooke Shields îşi aminteşte că a sunat un prieten care lucra în domeniul securităţii, Gavin de Becker, care i-a spus: „Este viol”, la care ea a răspuns: „Nu sunt pregătită să cred asta”. Până acum, actriţa nu vorbise niciodată public despre agresiunea la adresa ei.

Ştirile de ultimă oră, disponibile pe email

Introdu adresa ta de e-mail pentru a primi stiri pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *