ALEGERI. Ionel Bogdan explică candidatura sa la Primăria Băii Mari

Într-un live pe Facebook, președintele CJ Maramureș, Ionel Bogdan, vine cu o serie de clarificări privind candidatura sa pentru funcția de primar al Băii Mari și de ce a renunțat la candidatura de președinte al Consiliului Județean Maramureș, asta în condițiile în care în această cursă ar fi pornit cu prima șansă.

”Am hotărât să fac un live de la mine de acasă pentru că îmi doresc să clarific mai multe lucruri. Voi încerca să spun câteva lucruri importante, pe care dvs trebuie să le știți, chiar dacă, ca niciodată am emoții în acest live. E ca și cum v-am primit pe toți în acest moment în casa mea.

În primul rând vreau să vorbim despre ceea ce am decis săptămâna trecută. Au fost câteva săptămâni în care am tot analizat și studiat împreună cu colegii mei care este cea mai bună variantă pentru echipa noastră, dar mai ales pentru comunitate. Atunci când am luat decizia am ajuns în momentul în care am fost împăcat. Am luat decizia ușor, după ce am analizat toate datele pe care le-am avut, cu privire la investițiile în municipiul Baia Mare, cu privire la nivelul de trai al municipiului Baia Mare vs. Satu Mare, Zalău, Oradea, Bistrița, Cluj. Am analizat oportunitățile pe care Baia Mare le-a dat tinerilor în ultimii ani și tot ceea ce se putea analiza dpdv social, economic, astfel încât să pot să-mi dau seama dacă decizia de a candida pentru funcția de primar al Băii Mari este cu adevărat o decizie înțeleaptă, care să vină cu adevărat în sprijinul comunității. Nu a fost o perioadă simplă pentru mine pentru că părerile au fost extrem de împărțite inclusiv în echipa mea, pentru că sunt anumite semne de întrebare car se pun în momente de acest gen. Știu că pentru oricine este greu explicabil de ce un am care pornește cu prima șansă în competiția pentru județ, în toate sondajele, inclusiv ale adversarilor noștri politici, ar lua o decizie să nu mia candideze pentru acel obiectiv. Este un gest controversat și inexplicabil și pot înțelege semnele de întrebare pe care oamenii și le pun?

Nu există niciun blat cu PSD, pentru că nu am de ce să am vreun blat cu dânșii. ceea ce am făcut în această perioadă este mult peste ceea ce au crezut mulți din Maramureș că poate fi făcut. Ceea ce am făcut în acești trei ani și jumătate este cartea mea de vizită”, a declarat Ione Bogdan.

 

Întreaga sa declarație poate fi urmărită la linkul:

https://www.facebook.com/ionel.bogdan/videos/1877867906007813

 

Ana-Maria HOJDA

(Advertorial)

 

 

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA