ASTĂZI ÎN JUDEȚ. Știri la prima oră

La Centrul Cultural Pastoral „Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul” din Sighetu Marmației sunteți așteptați să vizitați expoziția ”Șapte taine. O retrospectivă maramureșeană Gheorghe Codrea”, omagiu adus ținuturilor natale ale artistului nonagenar. Intrarea este gratuită. Orar de vizitare: luni-vineri, orele 8-16.

De la ora 17,30, are loc o nouă întâlnire la Cafeneaua Mămicilor, un eveniment gratuit de socializare pentru mămici cu bebeluși. Activitatea are loc la sediul Centrului Comunitar ROUA din Baia Mare (str. T. Vladimirescu 26).

Parohia greco-catolică ”Sfânta Cruce” din Baia Mare găzduiește, de la ora 18, o nouă cateheză pentru familii, susținută de pr. Daniel Piț, responsabil Departament familii.

Cosmin Seleși, Răzvan Oprea și Lucian Ghimiși ți-au pregătit o comedie învăluită într-o notă de mister care cu siguranță te va ține în suspans până la finalul spectacolului. Trei prieteni, Paul, Max și Silviu au întâlnire într-o seară pentru o partidă lungă de cărți. Dar ceea ce pare a fi o întâlnire obișnuită se transformă într-o comedie spumoasă în care conversațiile lor dinamice dezvăluie personaje complexe cu povesti de viață surprinzătoare. Dar oare ce se ascunde în spatele carților și discuțiilor pline de umor? Rămâne să descoperi singur la spectacol. De la ora 19,30, la ATP Tech Center.

Nu uitați! Se fac înscrieri pentru ”Tabăra micilor artiști”, ce va avea loc între 26 februarie și 1 martie, la BiAcademy Music School din Baia Mare (bd. Republicii 8). Tabăra este destinată elevilor cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani. Program: orele 8-16. Locurile sunt limitate, anunță organizatorii, așa că nu rata ocazia de a-ți încuraja copilul să-și descopere pasiunea pentru muzică și dans și să se distreze alături de alți copii talentați. Înscrieri și detalii: 0742/802.625 – Bianca Jarda, 0757/968.999 – Patricia Mădăras.

Maria STOICA

 

 

Maria Stoica
Maria Stoica