ASTĂZI ÎN JUDEȚ. Știri la prima oră

De la ora 10, are loc o nouă întâlnire la Cafeneaua Mămicilor, un eveniment gratuit de socializare pentru mămici cu bebeluși. Activitatea se desfășoară la sediul Centrului Comunitar ROUA din Baia Mare (str. T. Vladimirescu 26).

Tot de la ora 10, la Galeria Varvedo Baia Mare (str. Crișan 6/1), începe târgul de mărțișoare românești și cadouri de 8 Martie, sub cupola ”Mărțișor cu dor”, derulat deja de 15 ani de Ileana Horoba. Târgul este programat până în 25 februarie, zilnic între orele 10 și 19.

De la ora 11, la Casa de Cultură ”Vasile Grigore Latiș” din Târgu Lăpuș: Festivalul Poeziei Populare de Dragoste, ediția a IV-a. Participă reprezentanți ai mai multor școli din Maramureș, Satu Mare, Cluj.

Ionela, Codruța și Ileana vă invită să luați parte, de la ora 17,30, la evenimentul de lansare Bizz Creativ Hub. Bizz Creativ Hub, o noutate pentru Baia Mare, este un spațiu inovator care aduce împreună activitățile din domeniile Personal Branding, Discurs, Social Media și Business Events. Invitații speciali, lideri în domeniile lor de activitate, vor împărtăși povești de succes, idei inovatoare și sfaturi practice.

Se numesc Rise Of Artificial (ROA) și vor concerta de la ora 20, la Log Out. Membrii fondatori sunt Bogdan Popoiag și Cezar Stănciulescu. Premiera lor în FM s-a manifestat în dimineața de 10 noiembrie 2010, având ca esență lansarea primului single intitulat ”Ne Place”. Informații: 0748/667.252.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica