ASTĂZI ÎN JUDEȚ. Știri la prima oră

De la ora 17,30, are loc o nouă întâlnire la Cafeneaua Mămicilor, un eveniment gratuit de socializare pentru mămici cu bebeluși. Activitatea se desfășoară la sediul Centrului Comunitar ROUA din Baia Mare (str. T. Vladimirescu 26).

La Business Dinner, de la ora 18, la Magus Hotel, veți descoperi, alături de Ciprian Borșan, principalele lectii desprinse din cartea ”Psihologia Banilor” de Morgan Housel. Evenimentul este dedicat exclusiv membrilor Maramureș Business Club. Există și o excepție: pot participa pentru prima data la întâlnire și persoanele care nu sunt membri MMBC, însă doresc să primească acest statut (doar pe baza de înscriere și confirmare prin email la ciprian@maramuresbusinessclub.ro).

Sunteți invitați, la Greenys, de la ora 18, la un atelier creativ de făurit mărțișoare. Se vor confecționa mărțișoare din lemn accesorizate cu materiale textile, mărgele și alte elemente decorative. Generozitatea participanților la acest atelier va ajuta la creșterea faptelor bune plantate de Asociația Suflete Verzi Greenys – bistro social pentru hrănirea copiilor din medii defavorizate.

De la ora 18, Asociația ”Baia Mare în Mișcare” organizează alergare de grup. Plecarea: de la statuia Ostașului român din parc.

Doru Octavian Dumitru ajunge în Baia Mare, la ATP Tech Center, de la ora 19, cu spectacolul ”Seara de râs”. Se anunță o seară destinsă, cu terapie de grup prin râs.

De la ora 19, puteți participa la librăria Cărturești din VIVO mall Baia Mare la un atelier de parenting. Evenimentul este organizat în cadrul Săptămânii PSI, organizate de editura Trei în colaborare cu librăriile Cărturești.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica